Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zéfal kiegészítők

2021. 03. 20. 18:02:39
Zéfal kiegészítők

A nagy múltú francia kerékpáros kiegészítő gyártó legújabb termékei megérkeztek üzletünkbe. Megbízható, minőségi kidolgozás és egyedi megoldások, a Zéfal kínálatában minden felszerelést megtalálsz, amire kerékpározás közben szükséged lehet.

Zéfal 2021

A Zéfal cég elődjét még 1880-ban alapították és nem kisebb dolgot hoztak létre, mint a presta szelepet. Az 1900-as években már Zéfal név alatt a kerékpáros kiegészítők irányába indult el a cég, az innováció továbbra is jellemző maradt rájuk. Ők találták fel többek között a pedál klipszet és az első magasnyomású, vázra szerelhető pumpát. A termékpaletta az évek folyamán tovább bővült, de a gyártó ezután is élen járt az újításokban, a termékeire midig is jellemző volt a minőségi anyaghasználat és kivitelezés.

Termékeik között tényleg minden megtalálható, amire csak a szükség lehet kerékpározás közben, legyen szó az elengedhetetlen felszerelésekről, mint a sárvédő, kulacs, kulacstartó vagy olyan praktikus dolgokról, mint a visszapillantó tükör, táska vagy okostelefon tartó.

Válogass a legújabb Zéfal kiegészítők között!

 

Telefontartók Táskák Tükrök Kulacsok Kulacstartók Sárvédők CO2 Pumpák