Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sítesztek

Völkl sítesztekA síszezonban folyamatosan szervezünk síteszteket, ahol végig lehet próbálni a legújabb Völkl síléceket.

Vannak állandó tesztjeink, melyeket minden évben megrendezünk: ilyen a szezonnyitó sítesztünk november elején Söldenben, a szezonzáró áprilisban a Pitztal gleccseren, illetve január közepén a Mayer Schischule által szervezett Völkl Kupa amatőr síverseny keretében rendezett tesztünk.

Ezeken kívül még több kisebb-nagyobb tesztünk van egy szezonban, a pontos időpontokat és részleteket lejjebb találod.

Kezd a szezont a Sölden gleccseren! Kipróbálhatod a legújabb Völkl, Atomic és Salomon léceket, valamint Burton snowboardokat. A jó hangulatról koktél bár és DJ gondoskodik a hegyen, este pedig Sölden szórakozóhelyein bulizhatsz. Nem is kell több egy jó szezon indításhoz!
3
teszt nap
csütörtök-szombat

Az svájci határ mellett fekvő Ischgl hóbiztos hegyei és a 250 km hosszú pályarendszere kellemes kikapcsolódást nyújt mindenkinek. Pályaszállás és kellemes családi környezet vár téged a Galtürben elhelyezkedő négycsillagos szállodákban.
3
teszt nap
vasárnap-kedd

Karácsony előtt Kreischbergen tartunk sítesztet a Montana Tours utazóinak. A programban szerepel síoktatás (nem csak kezdőknek), minden nap Aprés Ski party, nem mellesleg a síelés ideje alatt kerül megrendezésre a Fridge Festival is, úgyhogy a jó kedv és szórakozás garantált.
3
teszt nap
vasárnap-kedd

Már 7. alkalommal kerül megrendezésre a Völkl Kupa síverseny, ahol minden korosztály összemérheti az erejét, a versenyzők között pedig kisorsolunk egy gyerek versenylécet is. A versenyen kívül három napon keresztül tesztelheted a Völkl síléceit. Találkozzunk Kreischbergen!
3
teszt nap
péntek-vasárnap

A hatalmas besíelhető területtel és széles pályákkal rendelkező Lachtalban kerül megrendezésre a 8. Turizmus Síkupa amatőr síverseny. A helyszínen síoktatás, érdekes programok, esténként pedig fergeteges bulik várnak. Ezen kívül három napon át tesztelheted a Völkl léceit.
3
teszt nap
csütörtök-szombat

Tölts el egy hetet a Dél-Tiroli Sulden hóbiztos lejtőin. Az 1 900 méteren elhelyezkedő pályaszállást 40 km-es pályarendszer köti össze a 3 250 m-es csúccsal. A gyerek síbérletek extra kedvezményes áron elérhetők és több különböző szervezett program közül is választhatsz.
3
teszt nap
szerda-péntek

Szezonzáró Völkl síteszt a Pitztal gleccseren, ahol a 2019/2020-as léceket is kipróbálhatod. Gyönyörű környezet, kiváló hangulat, koktélbár a tesztsátornál. Tarts velünk a szezon utolsó síelésén!
3
teszt nap
csütörtök-szombat