Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sítesztek

Völkl sítesztekA síszezonban folyamatosan szervezünk síteszteket, ahol végig lehet próbálni a legújabb Völkl síléceket.

Vannak állandó tesztjeink, melyeket minden évben megrendezünk: ilyen a szezonnyitó sítesztünk november elején Söldenben, a szezonzáró áprilisban a Pitztal gleccseren, illetve január közepén a Mayer Schischule által szervezett Völkl Kupa amatőr síverseny keretében rendezett tesztünk.

Ezeken kívül még több kisebb-nagyobb tesztünk van egy szezonban, a pontos időpontokat és részleteket lejjebb találod.

Már 7. alkalommal kerül megrendezésre a Völkl Kupa síverseny, ahol minden korosztály összemérheti az erejét, a versenyzők között pedig kisorsolunk egy gyerek versenylécet is. A versenyen kívül három napon keresztül tesztelheted a Völkl síléceit. Találkozzunk Kreischbergen!
3
teszt nap
péntek-vasárnap

A hatalmas besíelhető területtel és széles pályákkal rendelkező Lachtalban kerül megrendezésre a 8. Turizmus Síkupa amatőr síverseny. A helyszínen síoktatás, érdekes programok, esténként pedig fergeteges bulik várnak. Ezen kívül három napon át tesztelheted a Völkl léceit.
3
teszt nap
csütörtök-szombat

Tavaszi kikapcsolódás a karintiai Innerkrems hóbiztos lejtőin. A szállás, ahogy a teszt sátor is közvetlenül a pályák találkozásánál, a síliftek mellett helyezkedik el, így garantáltan sok féle lécet ki tudsz próbálni a három nap alatt.
3
teszt nap
hétfő-szerda

Szezonzáró Völkl síteszt a Pitztal gleccseren, ahol a 2019/2020-as léceket is kipróbálhatod. Gyönyörű környezet, kiváló hangulat, koktélbár a tesztsátornál. Tarts velünk a szezon utolsó síelésén!
3
teszt nap
csütörtök-szombat