Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sítesztek

Völkl sítesztekA síszezonban folyamatosan szervezünk síteszteket, ahol az utazás keretében ingyenesen végig lehet próbálni a legújabb Völkl síléceket, ami remek alkalom arra, hogy összehasonlítsd őket egymás mellett. A lécek közepes keménységűtől a profi szintig rendelkezésre állnak, a felhozatalban megtalálhatók all-mountain és kifejezetten pálya lécek is.

Ha éppen nem tudnál velünk jönni sítesztre, de szívesen kipróbálnál egy komolyabb Völkl lécet, akkor ezt bérlés formájában is megteheted, de vedd figyelembe, hogy sítesztjeink alatt ezek a lécek nem vagy csak korlátozott számban elérhetőek.

Vannak állandó tesztjeink, melyeket minden évben megrendezünk: ilyen a szezonnyitó sítesztünk november elején Söldenben, januári sítesztünk Murau-Kreischbergen, illetve a szezonzárónk áprilisban a Pitztal gleccseren.

Ezeken kívül még több kisebb-nagyobb tesztünk van egy szezonban, a pontos időpontokat és részleteket lejjebb találod.

Karácsony előtti besíző tábor Kreischbergen, a Montana Tours szervezésében. Ingyenes síteszt, síoktatás kezdőtől profi szintig, minden nap Aprés Ski party, a jó kedv és szórakozás garantált.
3
teszt nap
vasárnap-kedd

Kezdd velünk a síszezont a Sölden gleccser napsütötte lejtőin, ahol együtt ünnepelhetjük a Völkl márka 100. évfordulóját és kipróbálhatod a legújabb léceket is. A jó hangulatról koktél bár és DJ gondoskodik a hegyen, este pedig Sölden szórakozóhelyein bulizhatsz. Nem is kell több egy jó szezon indításhoz!
3
teszt nap
vasárnap-kedd

Nyisd meg velünk a kreischbergi síszezont december közepén, Ausztria egyik leghóbiztosabb pályarendszerén. Három napon keresztül tesztelheted az idén 100 éves Völkl márka legújabb síléceit, szombaton pedig egy családi síversenyen mérheted össze a tudásodat másokkal, melyre a nevezés díjtalan.
3
teszt nap
péntek-vasárnap

Baráti síelés a Vadon Sporttal Kreischbergen, ingyenes síteszttel, Ausztria egyik leghóbiztosabb pályarendszerén. A helyszínen kerül megrendezésre az 1. Szabó Zoltán emlékverseny, Magyar Kupa lesiklóverseny is. Tarts velünk!
3
teszt nap
péntek-vasárnap

Tarts velünk a lengyelországi Bialka Tatrzanska meghitt lejtőire, ahol ingyen kipróbálhatod a Völkl legújabb síléceit is. A síelés mellett éjszakai szánkózással, élményfürdőzéssel és snowtubinggal is kikapcsolódhatsz.
3
teszt nap
csütörtök-szombat

Szezonzáró Völkl síteszt a Pitztal gleccseren, ahol kipróbálhatod a legújabb Völkl léceket. Gyönyörű környezet, kiváló hangulat, koktélbár a tesztsátornál. Tarts velünk a szezon utolsó síelésén!
3
teszt nap
vasárnap-kedd