Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Változatlanul nyitva

2021. 03. 12. 12:43:28
Változatlanul nyitva

A friss járványügyi intézkedések szerint a kerékpár szerviz tevékenységet folytató üzletekre nem vonatkozik a korlátozás, így március 8-tól változatlan nyitva tartással várunk titeket, természetesen a megfelelő biztonsági előírásokat betartva.

 

Kedves bringás vásárlóink, ügyfeleink, érdeklődőink!

Sajnos a koronavírus harmadik hulláma mindenkire hatással van. Szerencsére a kerékpáros közlekedés, így a bicajos szervizek működése a mobilitás megőrzése érdekében felértékelődik. Így a március 8-tól a hatályos kormányrendelet értelmében nem korlátozzák a lakosságot a kerékpárjavítással kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele kapcsán, tehát kerékpárszervizünk továbbra is szabadon látogatható. Továbbra is nyitva tartunk a kapcsolat oldalon látható idősávokban.

A szükséges óvintézkedéseket természetesen mi is megtesszük. Ha valaki úgy gondolja, hogy érintett lehet a fertőzésben kérem halassza későbbi időpontra szervizlátogatását. Webshopunk is változatlanul üzemel, kerékpárok, alkatrészek, ruházat, kiegészítők rendelhetők online. Telefonon, emailben is elértek továbbra is. Biztosíthatunk minden látogatót, hogy ezután is mindent megteszünk, hogy bicajos mobilitásban támogatni tudjunk benneteket!

Vigyázzunk egymásra!