Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Uvex 2021 újdonságok

2021. 04. 24. 18:22:54
Uvex 2021 újdonságok

Megérkeztek a legújabb Uvex kerékpáros sisakok és napszemüvegek, köztük a már jól bevált formák új színekben és több újdonság is.

 

Uvex 2021 gravel

Uvex Quatro MIPS

Kerékpár sisak újdonságok

A kerékpár sisakoknál kibővült a MIPS rendszerrel ellátott sisakok köre. Hogy mi az a MIPS? A MIPS (Multi Impact Protection System) egy vékony réteg a sisak belsejében, ami az ütközés pillanatában fellépő csavaró hatású erőt hivatott csökkenteni enyhe elmozdulásával. Bizonyos modelleknél a méretállító pánt tarkómagasság állítását is integrálták a rendszerbe. A plusz védelmi rendszer már olyan közkedvelt típusokba is beleépítették, mint az I-vo vagy a Quatro MTB sisakok.


Uvex Gravel XAz egyre népszerűbb gravel kerékpározáshoz készült a Gravel X modell, mely egy könnyű, jól szellőző sisak, de double inmould felépítésének köszönhetően ellenálló és kiváló védelmet nyújt a terepen. A sisak opcionálisan extra villogóval is felszerelhető.

Uvex City 4


A városban közlekedőknek és a kevésbé sportos kialakítást kedvelőknek remek választás a City 4 sisak. Letisztult formával készül, a biztonságról és jó láthatóságról fényvisszaverő elemek és tartozék villogó gondoskodik. Családi kerékpározásnál a gyerekek a stílusban hozzá illő HLMT 4 sisakban tekerhetnek.

 

 

Kerékpár sisakok

 

Extra nagy látótér, extra nagy szélvédelem!

Uvex Sportstyle 231

A Sportstyle 228 és Sportstyle 231 napszemüvegek nagy, szögletes formájukkal és tükrös lencséjükkel egyszerre adnak extravagáns megjelenést és nyújtanak óriási látómezőt és extra védelmet a huzat ellen. Kényelmes, állítható gumi orrnyereggel és szárakkal pontosan a fejformához igazíthatóak, a tiszta látást a Supravision párataszító réteg garantálja.

 
Uvex Colorvision

Még több modell a nagy sikernek örvendő, káprázatos képet nyújtó Colorvision lencsékkel!

 

A kontrasztosító és színeket kiemelő Colorvision lencsével olyan részletek is láthatóvá válnak, amik egy hagyományos napszemüveggel nem. Egyszerre ad lélegzetelállítóan színgazdag látványt és biztonságot sportolás közben, a kontrasztosító hatásának köszönhetően.

 

Uvex Colorvision bike

 

Napszemüvegek