Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Phenix síruhák

2019. 10. 23. 17:26:09
Phenix síruhák A japán Phenix prémium síruhái megérkeztek üzletünkbe. A Phenix sídzsekikre és nadrágokra általánosan jellemző az ergonomikus szabás és a stretch anyaghasználat, hogy szabadon mozoghass sportolás közben. A Thunderon® Digenite Thermo bélés pedig a lehető leghatékonyabb módon tartja vissza a test és a nap hőjét, ráadásul erős antimikrobiális és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik.

 

A Phenix egy piacvezető és több évtizedes hagyományokra alapozó márka Japánból, amely kiváló minőségű termékeit a világ legkiválóbb professzionális és szabadidős sportolói egyaránt nagy bizalommal és szeretettel használják.

A Phenix alapítója, Kazuo Tajima, páratlan ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik a világ sípiacáról, Japán lejtőitől egészen Európa és az Egyesült Államok sípályáiig. Elkötelezett a legmodernebb síruhák készítése mind a rajongók, mind a profi sportolók számára. A határok folyamatos újra meghatározásában a Phenix mindig is vezető innovátor volt, nem félve attól, hogy felhasználja a legújabb anyagokat, technológiákat és divatot. A Japánból származó Phenix sikeres és tekintélyes sportruházat-márkává nőtte ki magát, hisz abban, hogy képességeink határtalanokká válhatnak, ha elménk és lelkünk szabadon tudjuk engedni!

 

Válogass webáruházunkban vagy gyere be üzletünkbe a kollekció megtekintéséhez!

Megnézem