Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Basil Discovery 365D single bag L, fekete csomagtartó táska

Ár:
24.990 Ft
Gyártó: Basil
Cikkszám: BA18282
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Elérhetőség: Üzletünkben készleten
Sportos, könnyű egyoldalas kerékpár csomagtartó táska Hook-On akasztós rögzítéssel, 20 literes űrtartalommal, fém karabinerrel kiegészítők rögzítéséhez, tartozék esővédő huzattal, minden látható oldalán fényvisszaverő betéttel.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ha egy sportos és könnyű egyoldalas kerékpártáskát keresel, a Basil Discovery 365D L oldaltáska egy tökéletes választás. Ellenálló poliészter anyagból készült, a tartozék esővédőhuzatnak köszönhetően vízállóvá alakítható. Az L-es méret 20 literes űrtartalommal rendelkezik és könnyedén a kerékpár csomagtartójára akasztható a Hook-On rendszernek köszönhetően. A Hook-On akasztó észrevétlenül elrejthető egy takaró lappal, mely a tépőzárnak köszönhetően fel is tekerhető, így az arra alkalmas csomagtartóra lejjebb is rögzíthető anélkül, hogy útban lenne.

A kézi pántnak és a levehető vállpántnak köszönhetően könnyen magaddal viheted, a fém karabinerre pedig kiegészítők rögzíthetők. A fő rekesz két csattal zárható, nyílása összehúzható, hogy biztosan minden a helyén maradjon. A tetején és az elején cipzáras zsebekbe, a két oldalán praktikus elasztikus zsebekbe lehet pakolni. Feltűnő kékes-zöld betétekkel díszítve, három oldalán fényvisszaverő nyomatokkal, hogy este könnyebben észrevehető legyél.

  • Kényelmes, állítható hosszú és lecsatolható vállpánt
  • Az összehúzó pánttal biztonságosan zárható
  • Fényvisszaverő elemek a táska összes látható oldalán
  • Hook-On akasztós rögzítés

Anyag Poliészter
Rögzítés Akasztós
Csomagtartó táska típus Egy részes
Méret 30 x 17 x 36 cm
Űrtartalom 20 l
Terhelhetőség max. 5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek