Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Abus Combiflex Break 85, éjkék kábellakat

Ár:
7.990 Ft
Gyártó: Abus
Cikkszám: AB95461
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.
Elérhetőség: Üzletünkben készleten
Kompakt magától feltekeredő kábelzár az esetleges lopás vagy jogosulatlan használat megelőzésére. Tökéletes védelem csomagok, sportfelszerelések, például síléc, snowboard, korcsolya és bukósisak védelmére. A számkombináció önállóan beállítható és módosítható, kis méretének köszönhetően bármilyen zsebben kényelmesen elfér.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Senki sem hagyja szívesen őrizetlenül az új sílécét a hütte előtt vagy akasztja a kormányra a kerékpár sisakot. Mit lehet tenni? 

Az ABUS Combiflex speciális kábelzárja pontosan erre a problémára kínál megoldást. Megvédi az értéktárgyaidat a lopás vagy jogosulatlan használat ellen, így nyugodtan élvezheted a jól megérdemelt pihenésedet. Az acélkábel kihúzható, pillanatok alatt átfűzhető a rögzítendő tárgyon, gombnyomásra pedig feltekeredik. A kábel vékony műanyag borítása megakadályozza, hogy a lezárandó tárgy felülete megsérüljön. A Combiflex kényelmes, kulcsmentes biztonságot kínál praktikus méretben, egyedileg megadható számkombinációval. Ideális poggyászok, babakocsik, elektromos rollerek, sporteszközök, például sílécek, snowboardok, görkorcsolyák és kerékpáros sisakok rögzítésére.

  • Gombnyomásra feltekeredő kábel
  • Önállóan beállítható és módosítható számkombináció
  • Kompakt kialakítás, bármilyen zsebben elfér
  • 85 cm hosszú, 1,5 mm átmérőjű sodort acélkábel

Méret 85 cm
Súly 58 g
Kábel átmérő 1.5 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!